24 آبان 1393 - 11:20 شناسه خبر: 1032 نسخه چاپی

مجوز به خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی به شرط اصلاح تولید

مجوز به خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی به شرط اصلاح تولید
 رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه اگر روش‌های تولید خمیر مرغ اصلاح شود، امکان استفاده آن در فرآورده‌های گوشتی خواهد بود، گ ...

 رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه اگر روش‌های تولید خمیر مرغ اصلاح شود، امکان استفاده آن در فرآورده‌های گوشتی خواهد بود، گفت: هم اکنون استفاده از خمیر مرغ با ماهیت فعلی مموع است.

به گزارش پایگاه خبری کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران، نیره پیروزبخت در رابطه با مذاکرات تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی با مسئولان مربوطه جهت مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ درمحصولات، اظهار داشت: خمیر مرغ ویژگی‌های خاصی دارد که اگر همین ویژگی‌ها تغییری نکند استفاده از آن در فرآورده‌های گوشتی مجاز نیست.

وی با اشاره به اینکه اگر وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی و سازمان استاندارد به تفاهمی برسند که روش‌های تولید خمیر مرغ اصلاح شود، امکان ساماندهی در استفاده از فرآورده‌های گوشتی خواهد بود، افزود: اما هم اکنون خمیر مرغ با ماهیت فعلی که سازمان ملی استاندارد آن را شناسایی کرده مجاز به استفاده در فرآورده‌های گوشتی نیست.

پیروزبخت اضافه کرد: متاسفانه در برخی از موارد بافت‌های غیرمجاز مرغ در تولید خمیر مرغ استفاده شده است که این موضوع به هیچ عنوان برای سازمان استاندارد و وزارت بهداشت قابل پذیرش نیست.

رئیس سازمان ملی استاندارد ضمن بیان این مطلب که در صورت ساماندهی استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی احتمال لغو مجوز عدم استفاده آن در فرآورده‌های گوشتی است، گفت: احتمال بازنگری و تجدیدنظر در  مواردی که وزارت بهداشت و دامپزشکی یقین کند مشکلی وجود ندارد ، خواهد بود.

 

منبع: تسنیم